Temător față de tot ceea ce îl înconjoară, un cățel primește o nouă șansă la viață!

O viață extrem de complicată pentru un cățel ghinionist!

Un câine abandonat în mijlocul pustietăţii a atras atenția unei femei care circula cu mașina prin zonă. Ea i-a oferit câteva gustări câinelui flămând, care a fost fericit să primească puţină atenţie. Pentru femeie, câinele era un biet copil înspăimântat pierdut, aşa că l-a numit „Mowgli”.

Mowgli a fost plasat în grija organizaţiei „Howl of a dog”. Era foarte nervos la adăpost şi a reacţionat cu multă teamă când a părăsit cuşca de transport.

Patrupedul era slăbit şi bătrân, iar puricii şi căpuşele de pe spate indicau faptul că se afla acolo de zile bune. Mowgli a fost atât de încântat să aibă propriul culcuş, încât a adormit aproape instantaneu. Oboseala şi inhibiţiile sale au dispărut în zilele următoare şi a început să interacţioneze cu voluntari din adăpost.

Dar după ce a aruncat o privire asupra locaţiei în care ajunsese, a fost convins că se afla în locul potrivit.

Oamenii nu s-au putut abţine să nu remarce obiceiul său ciudat de a nu mânca niciodată imediat. În schimb, el aduna şi îngropa totul în culcuşul său. Era obişnuit cu viaţa crudă de până atunci şi economisind pentru zile negre era felul său de a se simţi în siguranţă în mijlocul unor situaţii de criză.

Un cățel
Un cățel

Adoptat de o familie din Germania, Mowgli a devenit cel mai fericit câine din toate timpurile. Are o grădină mare doar pentru el şi iubeşte să meargă la plimbare prin pădure alături de noii săi părinţi adoptivi. Mowgli îşi trăieşte viaţa pe care o merită şi ştie că nimeni nu-i poate fura fericirea!

Videoclipul de mai jos ne prezintă povestea de succes privind salvarea bietului patruped, care a fost condamnat la o viață prea complicată pentru un animal de companie.