Sari la conținut
Home » Temător față de tot ceea ce îl înconjoară, un cățel primește o nouă șansă la viață!

Temător față de tot ceea ce îl înconjoară, un cățel primește o nouă șansă la viață!

  • de
Un cățel

Temător față de tot ceea ce îl înconjoară, un cățel primește o nouă șansă la viață!

O viață extrem de complicată pentru un cățel ghinionist!

Un câine abandonat în mijlocul pustietăţii a atras atenția unei femei care circula cu mașina prin zonă. Ea i-a oferit câteva gustări câinelui flămând, care a fost fericit să primească puţină atenţie. Pentru femeie, câinele era un biet copil înspăimântat pierdut, aşa că l-a numit „Mowgli”.

Mowgli a fost plasat în grija organizaţiei „Howl of a dog”. Era foarte nervos la adăpost şi a reacţionat cu multă teamă când a părăsit cuşca de transport.

animal de companie
animal de companie

Patrupedul era slăbit şi bătrân, iar puricii şi căpuşele de pe spate indicau faptul că se afla acolo de zile bune. Mowgli a fost atât de încântat să aibă propriul culcuş, încât a adormit aproape instantaneu. Oboseala şi inhibiţiile sale au dispărut în zilele următoare şi a început să interacţioneze cu voluntari din adăpost.

Dar după ce a aruncat o privire asupra locaţiei în care ajunsese, a fost convins că se afla în locul potrivit.

patruped
patruped

Oamenii nu s-au putut abţine să nu remarce obiceiul său ciudat de a nu mânca niciodată imediat. În schimb, el aduna şi îngropa totul în culcuşul său. Era obişnuit cu viaţa crudă de până atunci şi economisind pentru zile negre era felul său de a se simţi în siguranţă în mijlocul unor situaţii de criză.

Un cățel
Un cățel

Adoptat de o familie din Germania, animalul de companie a devenit cel mai fericit câine din toate timpurile. Are o grădină mare doar pentru el şi iubeşte să meargă la plimbare prin pădure alături de noii săi părinţi adoptivi. Mowgli îşi trăieşte viaţa pe care o merită şi ştie că nimeni nu-i poate fura fericirea!

Videoclipul de mai jos ne prezintă povestea de succes privind salvarea bietului patruped, care a fost condamnat la o viață prea complicată pentru un animal de companie.