Sari la conținut
Home » Temător față de toată lumea, un cățel adoptat din adăpost se transformă uimitor!

Temător față de toată lumea, un cățel adoptat din adăpost se transformă uimitor!

  • de
cățel

Temător față de toată lumea, un cățel adoptat din adăpost se transformă uimitor!

O nouă viață pentru un cățel adoptat!

Extrem de slabă, o cățelușă a fost salvată de pe străzile din California și dusă într-un adăpost pentru animale. Pe nume Clementina, soarta ei nu prea una prea bună, fiind pusă pe lista de eutanasiere.

Spre norocul ei însă, o tânără pe nume Chelsea a văzut fotografiile postate în mediul online și a fost imediat impresionată de soarta acesteia.

animal de companie

„Persoana care sunase de la adăpost a fost uimită şi plângea când a aflat că eram interesaţi de Clementine”, mărturiseşte Cossairt. „Ne-a spus că din sutele de cereri de adopţie pe care le-au primit în ultimele săptămâni, niciuna nu fusese pentru Clementine”.

câine
câine

Când tânăra a întâlnit-o în cele din urmă pe Clementine faţă în faţă, a fost clar că biata căţeluşă nu mai cunoscuse niciodată dragostea.

patruped
patruped

„Clementina era îngrozită de oameni şi nu putea privi pe nimeni în ochi”, îşi aminteşte Cossairt. „Tremura tot timpul, se ascundea în spatele mobilierului şi a stat luni întregi cu faţa la perete”.

„Avea ochii goi şi privirea pierdută”, a adăugat ea. „Căţeluşa nu ne-a privit niciodată şi îşi cobora capul ori de câte ori ne duceam la ea sau stăteam lângă ea”.

animale de companie

După mai multe vizite la medicul veterinar şi luni de tratament pentru infecţii şi alergii, Clementina a început să se simtă mai bine şi a încetat să mai tremure.

cățel
cățel