Sari la conținut
Home » Temător față de ceea ce se petrecea în jurul lui, un patruped se transformă complet după adopție!

Temător față de ceea ce se petrecea în jurul lui, un patruped se transformă complet după adopție!

  • de

Temător față de ceea ce se petrecea în jurul lui, un patruped se transformă complet după adopție!

Nimeni nu se gândea că un patruped lovit de depresie se va recupera într-un timp atât de scurt!

Extrem de slabă și cuprinsă de depresie, o cățelușă pe nume Clementina a fost salvată în ultima clipă de la eutanasiere de către Elizabeth Cossairt. Femeia a fost impresionată de soarta bietului animal de companie și a decis să intervină.

A trimis o cerere de adopţie şi a primit imediat apelul salvator, care o chema să vină să o vadă.

„Persoana care sunase de la adăpost a fost uimită şi plângea când a aflat că eram interesaţi de Clementine”, mărturiseşte Cossairt. „Ne-a spus că din sutele de cereri de adopţie pe care le-au primit în ultimele săptămâni, niciuna nu fusese pentru Clementine”.

Când Cossairt a întâlnit-o în cele din urmă pe Clementine faţă în faţă, a fost clar că biata căţeluşă nu mai cunoscuse niciodată dragostea.

„Clementina era îngrozită de oameni şi nu putea privi pe nimeni în ochi”, îşi aminteşte Cossairt. „Tremura tot timpul, se ascundea în spatele mobilierului şi a stat luni întregi cu faţa la perete”.

„Avea ochii goi şi privirea pierdută”, a adăugat ea. „Căţeluşa nu ne-a privit niciodată şi îşi cobora capul ori de câte ori ne duceam la ea sau stăteam lângă ea”.

După mai multe vizite la medicul veterinar şi luni de tratament pentru infecţii şi alergii, Clementina a început să se simtă mai bine şi a încetat să mai tremure. După câteva luni, cățelușa era de nerecunoscut, extrem de bucuroasă că face parte dintr-o familie cu totul deosebită.

patruped
patruped

Noua ei familie face totul pentru că această căţeluşă adorabilă să trăiască viaţa pe care o merită, reușind în cele din urmă să o facă să înțeleagă că toată lumea îi vrea binele!