De 3331 Vizualizari

Tavi Colen, despre IUBIREA pentru de animale. „La mine în casă nu e loc de doi șefi…”

Artistul Tavi Colen este un mare iubitor de animale, ba, mai mult, înainte de a face muzică, acelebrul solist a profesat o perioadă ca veterinar tehnician. Despre dragostea lui față de animale și despre felul cum patrupedele pe care le are în grijă se înțeleg cu familia sa, cântărețul a vorbit în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor”, difuzată la Antena Stars.

Lucrând de foarte mic cu animalele și profesând ca tehnician veterinar, am avut în grijă de mii de animale și știu cum să mă impun. Cred că și cu un urs m-aș descurca„, mărturisește Tavi Colen.

În prezent, cântărețul are doi căței, unul dintre aceștia dându-i mari bătăi de cap: „Guri e tare neascultător. Vrea să fie șef, dar la mine în casă nu e loc de doi șefi. În schimb este cel mai bun prieten cu băiatul meu, cu Mario. La el nu mișcă, nu comentează. Au crescut împreună și probabil că s-a creat între ei o legătură mai strânsă„.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X