Sari la conținut
Home » Târguri de adopții în Constanța și Timișoara. Veniți și adoptați un prieten blănos!

Târguri de adopții în Constanța și Timișoara. Veniți și adoptați un prieten blănos!

Târguri de adopții în Constanța și Timișoara.

Târguri de adopții în Constanța și Timișoara. ,,Animal Society”, în colaborare cu ,,Four Paws International” și cu susținerea Primăriei Municipiului Constanța, organizează joi, 14 septembrie, începând cu ora 17:30, un eveniment dedicat iubitorilor de animale.

Va avea loc în zona Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Această inițiativă este menită să aducă bucurie și distracție pentru toată familia și are un accent deosebit pe iubirea și grija pentru animale.

Târguri de adopții în Constanța și Timișoara

Evenimentul include o serie de concursuri amuzante legate de animale, deschise pentru toți membrii familiei. Unul dintre aceste concursuri este ,,Cel mai popular câine adoptat”. Acesta încurajează și celebrează adopțiile de animale.

Dorește să sublinieze faptul că câinii obișnuiți, adoptați din adăposturi sau salvați de pe stradă, pot fi companioni minunați pentru oameni.

În cadrul acestui eveniment, se promovează și câinii disponibili pentru adopție din adăposturi. Câțiva dintre acești câini vor fi prezenți la eveniment. Iar cei care decid să îi adopte vor primi un kit care conține toate lucrurile necesare pentru a începe o nouă viață alături de un câine.

Vor beneficia de sfaturi și recomandări utile din partea specialiștilor Animal Society cu privire la acomodare, îngrijire responsabilă și creșterea noului lor companion, precum și materiale informative esențiale.

,,Scopul nostru este să sărbătorim și să promovăm adopțiile de animale, fie că provin din adăposturi publice sau private. Există multe câini așteptând, uneori o viață întreagă, să găsească un cămin iubitor”, a subliniat Anca Tomescu, președintele ,,Animal Society”.

Primăria Timișoara invită cu căldură iubitorii de animale

Reprezentanții primăriei Timișoara invită cu căldură iubitorii de animale să participe. Unde? La un Târg de Adopții cu deviza ,,Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, în cadrul unei campanii de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

În parteneriat cu societatea responsabilă de gestionarea populației canine fără stăpân și cu sprijinul asociației de protecție a animalelor ,,Animal Care Team”.

Autoritățile locale organizează un eveniment special de adopții. Târgul se va desfășura în Parcul Alpinet, în apropierea terasei Flora, în zilele de 16 și 23 septembrie, în intervalul orar 10:00-14:00.

Pentru această ocazie, zece câini au fost pregătiți pentru adopție. Aceștia au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și cu microcipuri. Asigurându-se astfel că fiecare patruped este pregătit pentru a face parte dintr-o familie iubitoare.

Procedura de adopție poate fi realizată în oricare zi la adăpostul Danyflor. Informații detaliate despre câinii disponibili și pasul cu pas al procesului de adopție pot fi găsite pe site-ul oficial: www.danyflor.ro sau pe pagina de Facebook a adăpostului.

Echipa de voluntari de la Danyflor desfășoară programe de socializare pentru acești patrupezi în fiecare sâmbătă. Pentru a facilita integrarea lor în noul cămin.

„În calitate de cetățeni responsabili, vă invităm să vă alăturați Primăriei Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populației canine fără stăpân şi adopţiei câinilor din adăpostul public”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara, conform viata-libera.ro.