Sari la conținut
Home » Târg de adopții și campanie de sterilizare în București

Târg de adopții și campanie de sterilizare în București

Târg de adopții și campanie de sterilizare în București la finalul săptămânii. ASPA a anunțat că organizează un nou târg de adopții de căței. Evenimentul are loc sâmbătă, 13 iulie, între orele 10:00 – 16:00, în Parcul „Regele Mihai I al României” – intrarea de la Piața Charles de Gaule. În plus, o nouă campanie de sterilizări gratuite se desfășoară în acest sfârșit de săptămână, la Terminalul Multimodal Străulești.

La târgul de adopții vor fi prezenți 15 căței sociabili în căutarea unei familii. Blănoșii sunt pregătiți pentru adopție, fiind deparazitați intern și extern, microcipați și sterilizați, dacă vârsta o permite. Voluntari ASPA și PROEDUS vor fi prezenți pentru a ajuta vizitatorii.

De asemenea, sponsorii campaniei au pregătit cadouri pentru adoptatori, anunță ASPA București:

  • pachete care conțin hrană uscată și umedă, jucărie și castron;
  • o ședință gratuită de cosmetică canină;
  • medalioane inteligente cu cod QR;
  • pachete care conțin: un set aniversar de 3 pahare reutilizabile, un accesoriu pentru paharul reutilizabil și o pungă de cafea;
  • o ședință de dresaj gratuită.

Ultimul târg de adopții organizat de ASPA a fost pe 29 iulie, la Palatele Brâncovenești din Mogoșoaia. În acea zi, opt căței din adăposturile ASPA și 3 pisici ale Asociației One Rescue au plecat către noile lor cămine.

Alte sute de căței așteaptă în adăposturile ASPA Mihăilești și ASPA Bragadiru, în speranța că își vor găsi un cămin doar al lor. Cei interesați să adopte pot vizita adăposturile de marți până sâmbătă, între orele 10:00-16:00.

Sterilizări gratuite în cartierul Străulești

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, clinica veterinară mobilă Hands&Paws Vet ajunge în Sectorul 1 pentru a efectua sterilizări gratuite.

Acestea vor avea loc la parterul Terminalului Multimodal Străulești, deținut de Metrorex, astfel:

05 iulie – sterilizări pisici de rasă comună fără deținător

06-07 iulie – sterilizări câini de rasă comună cu deținător

Programările se fac la numărul de telefon 0743.204.942, de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00.