De 392 Vizualizari

Din dragoste de viață, după ce medicii nu îi mai dădeau șanse, un tânăr a ÎNVINS moartea și militează pentru drepturile animalelor

Nu trebuie să ne mâncăm prietenii. James Aspey, de la cancer, la raw vegan

James Aspey este un om care a reușit să înfrângă atât greutățile vieții, cât și tentațiile. A biruit chiar și moartea, iar la 1 septembrie va vorbi românilor într-o conferință, la București.

A trecut prin foc și pară! A învins cancerul, bulimia și dependența de droguri, după ce medicii i-au mai dat doar șase săptămâni de trăit. Nu a vorbit cu nimeni timp un an, pentru a atrage atenţia asupra drepturilor animalelor. Acum, la 29 de ani, e unul dintre cei mai vocali activişti din lume. Şi a venit în România să-şi spună povestea. Şi să ofere o lecţie de viaţă şi de sănătate.

Potrivit Observator.tv, James Aspey, a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de 17 ani şi i s-au dat doar șase săptămâni de viaţă. Crezând că nu va mai trăi prea mult, s-a refugiat pe drumul pierzaniei, cu petreceri, alcool și droguri. Dar un declic, un semn divin l-au determinat să își schimbe viața radical.

De la droguri, bulimie și cancer, a trecut la meditație, surf și alimentație crudă.

Ca toți oamenii încercați, a realizat că a avea înseamnă a dărui. Și dorește să împărtășească semenilor săi tot ce a învățat din aceste experiențe.

Scopul lui în viaţă este acum să educe, să încurajeze şi să-i inspire pe alţii.

„Am învăţat că putem fi mai sănătoşi şi să trăim mai mult, cu mai puţine boli şi mai puţine medicamente, atunci când încetăm să mâncăm animale. Aşa că eu am încetat să le mai mănânc, să port articole din piele şi să folosesc produse care sunt testate pe animale. Asta însemană să fii vegan”, spune bărbatul de origine australiană.

Este un iubitor înrăit de animale, iar pentru acestea a luat o decizie extremă.

„Am decis să nu vorbesc pentru un an. Nu am spus nici măcar un cuvânt. Am călătorit, am scris pe un blog despre călătoria mea, astfel că oamenii puteam să urmărească ceea ce fac”, continuă el mărturisirile.

James Aspey îşi va spune povestea în faţa românilor pe 1 septembrie, într-o conferinţă, la Bucureşti, unde accesul este gratuit.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X