Sute de pisici abandonate au fost salvate. Din vina oamenilor, multe necuvântătoare ajung pe străzi. Pentru a rezolva această situație, trei tineri din Timișoara au ănființat o asociație și salvează pisicile  abandonate pe străzi.

Fondatorii Asociatiei „Pisici cu lipici” salvează pisoi abandonați, bolnavi sau răniți în accidente, îi pun la adăpost, îi hrănesc, îi duc la doctor și le oferă multă iubire până când sunt adoptați.

Am salvat primele pisicuțe de pe stradă

„Aventura a început acum patru ani, când am salvat primele pisicuțe de pe stradă. Le-am dat în adopție și apoi au venit altele și altele.

Oamenii care le-au găsit abandonate pe stradă, bolnave, rănite, care nu aveau nici timpul, nici posibilitatea să le ajute personal, au apelat la noi.

O zi a noastră începe de dimineață. Venim la ele, le dăm de mâncare, le facem curat. Încercăm să petrecem cât mai mult timp cu ele pentru a le socializa. Din păcate, avem și pisici care sunt mai sfioase, mai timide și vrem să le mărim șansele de a fi adoptate”, a declarat Andreea Diaconescu, în exclusivitate pentru Antena 3.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da