Surpriză uriașă pentru un copil adoptat. Pisicile negre sunt cel mai greu adoptabile și de cele mai multe ori ajung să fie abandonate, dar viața continuă și le aduce multe provocări. Animalele au nevoie de ajutorul nostru și atât timp cât avem în jur destui oameni amabili, vom publica mereu povești încântătoare.

Această minge mică neagră și pufoasă încerca să traverseze o stradă aglomerat, însă a avut mare noroc pentru că un șofer a văzut-o chiar la timp, când ea era deja sub mașina lui. După ce a salvat minusculul vagabond , salvatorul a postat pe un grup local de social media descoperirea neașteptată.

Holly Brookhouser, cunoscut pentru salvarea și încurajarea animalelor abandonate din Arkansas, a intervenit din nou pentru a mai salva o viață.

Aceasta s-a întâmplat să fie ziua care a marcat aniversarea de doi ani a fiului său adoptiv. L-a luat pe simpaticul motănel, a mers cu el la medic pentru un control de rutină și l-a luat acasă pentru totdeauna. Acesta este doar începutul unei vieți frumoase.

„Marcelo a primit cu bucurie cadoul primit. El i-a dat un nume ”bebelușuli” și s-a gândit cu adevărat la un nume frumos, Appleseed! Știe că Appleseed este adoptat ca și el și că în cele din urmă va primi multă dragoste”.