Sari la conținut
Home » 6 motive pentru care pisicile negre sunt animale de companie excelente.

6 motive pentru care pisicile negre sunt animale de companie excelente.

Ai o pisică neagră și nu știi ce nume să îi pui? sursă foto: evz.ro

Este ziua în care trebuie să acordăm mai multă atenție pisicuțelor negre! Noi credem că ele ar trebui sărbătorite tot anul, așa că am alcătuit o listă cu șase motive foarte serioase pentru care sunt minunate.

Ați auzit superstiția aia prostească conform căreia o pisică neagră care vă intersectează calea produce ghinion. Ei bine, unii oameni chiar cred că este adevărată și este unul dintre factorii care lasă mii de pisici negre fără adăpost în adăposturile de animale în fiecare an. În realitate, pisicile negre sunt la fel de minunate ca orice altă felină, poate chiar mai bune!

Pisici negre și cifrele de adopție?

Potrivit unui studiu al înregistrărilor ASPCA care implică peste 300.000 de adopții de animale de companie, cifrele de eutanasiere au fost cele mai mari pentru pisicile și câinii de culoare neagră. Acest studiu a relevat rate de eutanasiere de 19% pentru câinii negri și de 30% pentru pisicile negre. Acest studiu a relevat, de asemenea, rate ridicate de adopție pentru câinii și pisicile de culoare, dar este important de remarcat că cifrele de adopție pentru animalele de companie de culoare sunt, de asemenea, printre cele mai ridicate.

Utilizând datele din acest studiu, dacă un câine negru și un câine alb ar fi fost predat unui adăpost într-o anumită zi și ambii ar fi fost adoptați, ar fi rămas în continuare doi câini negri care așteaptă să fie adoptați. În ceea ce privește motivele pentru care câinii și pisicile negre au mai puține șanse de a fi adoptați, este important să luăm în considerare efectele superstițiilor.

Cu toate acestea, și mai relevant este faptul că pisicile și pisoii colorați tind să iasă mai mult în evidență decât pisicile negre solide. Dacă o pisică nu atrage atenția la adăpost, probabilitatea ca aceasta să fie adoptată este scăzută, potrivit petguide.com.

Șase motive pentru care pisicile negre sunt minunate

Nu toate pisicile negre sunt la fel, există 21 de rase diferite de pisici negre, fiecare cu propriul set unic de trăsături fizice și de personalitate. Bombay este cea mai populară dintre rasele de pisici negre, iar aceste pisici sunt cunoscute pentru că sunt prietenoase, inteligente, jucăușe și orientate spre oameni. Dacă mai ai nevoie de convingere, ia în considerare cele șase motive super serioase pentru care pisicile negre sunt minunate:

Ele sunt niște ninja grozavi. Pisicile negre sunt deja îmbrăcate pentru o viață de spionaj, nu au nevoie de un costum special pentru a se amesteca în umbră! Negrul se potrivește cu orice ținută. Dacă dețineți o pisică, ar trebui să vă obișnuiți să aveți hainele acoperite de blană. Avantajul de a deține o pisică neagră este că negrul merge bine cu orice ținută!

Negrul este o culoare care slăbește, stă bine pe toată lumea și cu siguranță pisica ta neagră îți va sta bine și ție!
Negrul nu se demodează niciodată. În timp ce tendințele în materie de culori vin și pleacă, negrul nu se va demoda niciodată. Pisica ta neagră va deveni accesoriul tău preferat! O pisică neagră vă va face misterioasă. Deținerea unei pisici negre vă conferă automat o latură misterioasă.

Luați în considerare adoptarea unei pisici negre

Veți salva o viață. Nu poți uita că, adoptând o pisică neagră, vei salva o viață și vei contribui la reducerea populației de animale de companie nedorite!Dacă vă gândiți să vă deschideți casa pentru un nou prietenn felin, luați în considerare serios adoptarea unei pisici negre. Deși adoptarea oricărei pisici înseamnă salvarea unei vieți,

Dacă vă gândiți să vă deschideți casa pentru un nou prieten felin, luați în considerare serios adoptarea unei pisici negre. În timp ce adoptarea oricărei pisici înseamnă salvarea unei vieți, adoptarea unei pisici negre înseamnă salvarea vieții unei pisici care ar putea avea nevoie urgentă de salvare. Haideți să o spunem cu toții împreună „Pisicile negre sunt frumoase!”