De 1918 Vizualizari

SURPRIZA URIASA PENTRU PESCARI! Ce s-a intamplat cu aceasta pisica de mare?

Mai multi pescari au capturat o pisica de mare. Dupa ce i-au taiat coada au avut parte de o surpriza de proportii! Aceasta a inceput sa dea nastere mai multor pui, in interiorul barcii lor.

Video-ul uimitor arata cum o multime de pisici de mare „bebeluse” apar pe lume cu ajutorul unuia dintre pescari.

Potrivit lui Javier Capello, cel care a distribuit clipul video, oamenii au taiat coada femelei inainte de observa ca era insarcinata. Acest fapt a fost facut pentru a preveni atacul pisicii de mare, care-si foloseste coada atunci cand simte pericol, ea poate strapunge cu coada pe potentialul agresor in scop de auto-aparare.

Cu toate acestea, Capello sustine ca dupa ce puii au fost nascuti, toate pisicile de mare (nou nascute, dar si mama) au fost aruncate inapoi in apa. „Vinovatia a fost mai grea decat foamea. Mama parea destul de sanatoasa atunci cand se indeparta inotand, iar coada o foloseste ca un instrument de aparare, ea nu are nevoie de ea pentru a se hrani. Asa ca au supravietuit”, a scris Capello.

„Nu e niciodata o idee buna sa te implici in viata animalelor salbatice. Acest fapt le cauzeaza stres. Fapt care este dificil de masurat, dar le afecteaza in mod negativ in mai multe feluri” , a declarat, la randul sau, potrivit Huffington Post, Perry Hampton, vice-presedintele la Acvariul din Pacific pentru cresterea animalelor din Long Beach, California.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X