Sari la conținut
Home » Surpriza unui tânăr care a adormit pe terasă! Un pisoi a devenit cel mai bun prieten al său

Surpriza unui tânăr care a adormit pe terasă! Un pisoi a devenit cel mai bun prieten al său

  • de

Surpriza unui tânăr care a adormit pe terasă! Un pisoi a devenit cel mai bun prieten al său.

Un pisoi adorabil și-a ales viitorul stăpân pentru toată viața!

Un somn de după amiază al unui tânăr din Canberra, Australia, a dus la o adopție a unui pisoi adorabil. Pe nume Ali Safa, tânărul se relaxa într-o duminică obișnuită, fără să se gândească la ceea ce avea să urmeze.

O pisicuţă adorabilă s-a ghemuit în brațele tânărului care dormea dus, simțind probabil un sentiment de siguranță.

„Îmi făceam somnul de după-amiază pe veranda casei noastre şi două ore mai târziu m-am trezit şi am găsit-o dormind pe mine”, a declarat Ali pentru The Dodo. „La început, am crezut că este un şobolan”.

Micuţul ghem de blană a decis să-i acorde lui Ali o atenţie deosebită chiar şi în timpul somnului.

„Nu am avut niciodată un animal de companie şi sunt un tip cam singuratic, aşa că nu prea am prieteni”, menţionează tânărul. „În timp ce dormea, tot ascultam acel sunet specific făcut de pisici şi a fost cel mai drăguţ lucru pe care l-am auzit vreodată”.

Fiind o pisicuţă fără stăpân, starea ei de sănătate nu era foarte bună. Pisica era în mod clar subnutrită şi existau şanse mari să fie rănită sau bolnavă.

„Nu m-a deranjat deloc, chiar dacă avea purici sau ceva de genul ăsta, pentru că mi-am spus: ‘Dacă are purici, probabil am luat şi eu deja, aşa că nici nu mai contează’”.

„Primul lucru pe care l-a făcut a fost să coboare de pe canapea, să mă privească în ochi şi să înceapă să miaune nonstop timp de 20 de secunde”, a spus el într-un comentariu la postarea sa de pe Reddit. „Este evident că îi era foame, aşa că ghiciţi cu cine am împărţit aripioarele de pui pregătite de mama mea?”

Un pisoi
Un pisoi