Sari la conținut
Home » Un Labrador a adoptat un pisoi orfan de pe stradă! Frumoasa legătură dintre cele două animale

Un Labrador a adoptat un pisoi orfan de pe stradă! Frumoasa legătură dintre cele două animale

  • de

Un Labrador a adoptat un pisoi orfan de pe stradă! Frumoasa legătură dintre cele două animale.

Nimic nu l-a putut împiedica pe Labradorul în vârstă de 12 ani!

Legătura specială dintre câini și pisici nu mai poate fi pusă la îndoială, asta mai ales datorită numeroaselor povești de prietenie dintre cele două animale din specii diferite.

Astfel, pentru Paxton, un Labrador de 12 ani, l-a adus acasă pe Polly, un pisoi orfan, aflat în pericol din cauza abandonului. Stăpâna acestuia, Morgan McKenzie, auzise un sunet neajutorat a unui pisoi abia născut, pe proprietatea sa din Delaware, SUA.

Cu ochii încă închişi şi cu urechile îndoite, aflat într-o mică groapă săpată în pământ, un pisoi aștepta cu nerăbdare pe cineva să îl salveze. Inițial femeia a crezut că mama sa va reveni în curând, însă nimic nu prevestea acest lucru.

Însă, mai pe seară, femeia s-a dus să verifice din nou în acelaşi loc şi pisoiul era încă acolo, vizibil cu probleme. Atunci a decis să intervină pentru a salva viața micuțului animăluț, abandonat din cine știe ce motive. Femeia i-a făcut mai întâi o baie binemeritată, fiindcă era acoperit de purici. Odată curăţat, Mckenzie a lăsat-o pe Paxton, bătrâna ei căţeluşă, să se cunoască cu micul Polly.

Micuța pisică a devenit copilul Labradorului, Paxton având o grijă deosebită față de aceasta.

Un Labrador
Un Labrador

Cele două animale au devenit cei mai buni prieteni, iar cu siguranță legătura lor specială se va întări pe zi ce trece.