Sari la conținut
Home » Surpriza unui cățel pentru stăpânii săi! Cine a devenit prietena lui cea mai bună

Surpriza unui cățel pentru stăpânii săi! Cine a devenit prietena lui cea mai bună

  • de

Surpriza unui cățel pentru stăpânii săi! Cine a devenit prietena lui cea mai bună.

O simplă plimbare i-a adus în viața unui cățel o nouă prietenă!

Pentru un cățel ieșit la plimbare, diversitatea lumii înconjurătoare îl face să fie extrem de fericit. Următorul patruped și-a făcut însă o prietenă cu totul neobișnuită, luând decizia să o prezinte familiei lui, cu gândul că o vor adopta și vor fi mereu împreună.

Din rasa Labrador, acești câini sunt recunoscuți pentru personalitatea lor prietenoasă, fiind convins că nu o poate lăsa singură afară. Imediat ce a deschis uşa, stăpâna sa şi-a dat seama de situaţie şi i-a spus câinelui nu va accepta acel animal. Confuz şi dând din coadă, câinele a încercat să o convingă şi chiar şi vaca s-a apropiat, însă răspunsul a fost unul negativ.

Căţelul a ghidat-o pe un drum, ca să nu se împiedice şi a fost fericită să le „spună” stăpânilor despre noul animal de companie pe care îl vor avea. Entuziasmul patrupedului este vizibil, fiind convins că totul va merge extrem de bine, și va avea cu cine să se joace în fiecare zi.

Deşi ştia că nu fac parte din aceeaşi specie, această prietenă pe care şi-o făcuse în timpul plimbării era cu totul deosebită.

animale

Videoclipul de mai jos ne prezintă cu atât mai mult caracterul prietenos al câinilor din rasa Labrador, care și-ar fi dorit foarte mult să aibă o nouă „soră”. Reacția stăpânei nu a fost însă una pozitivă, dar asta nu înseamnă că patrupedul nu își poate încerca norocul.