Sari la conținut
Home » Lăsat într-o gară împreună cu lucrurile sale, un cățel abandonat este salvat de un om cu suflet mare!

Lăsat într-o gară împreună cu lucrurile sale, un cățel abandonat este salvat de un om cu suflet mare!

  • de

Lăsat într-o gară împreună cu lucrurile sale, un cățel abandonat este salvat de un om cu suflet mare!

Soartă tragică pentru un cățel din Scoția!

Nimic nu putea merge mai rău pentru un căţel din rasa Shar Pei, numit Kai. El a fost găsit într-o staţie de tren din Ayr, Scoţia, legat de o valiză în care se aflau lucrurile sale (o pernă, o jucărie, mâncare şi un castron). Pe lângă faptul că a fost lăsat singur fără milă, patrupedul era legat atât de strâns, încât orice încercare de a se elibera îi putea provoca răni.

Câinele a fost dus într-un adăpost pentru animale unde s-au primit numeroase cereri de adopţie pentru el.

câine
câine

Se pare că abandonarea câinelui a fost rezultatul unei încercări de vânzare care a mers prost. O femeie a acceptat să-l cumpere pe Kai la un preţ de 600 de dolari de la proprietar, dar atunci când s-a întâlnit cu vânzătorul, acesta venise cu un alt câine decât cel prezentat în fotografii, drept urmare aceasta s-a răzgândit.

Apoi proprietarul a lăsat câinele în gară şi a plecat fără să privească în urmă.

Voluntarii au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i găsi căţelului un cămin permanent.

O fotografie care îl înfăţişează a fost distribuită pe social media şi a devenit imediat virală. Apoi, sute de iubitori de animale s-au întrecut în a-l adopta pe Kai ca animal de companie.

Un cățel
Un cățel

În cele din urmă, Kai a ajuns în grija lui Ian Russell, un om care iubeşte cu adevărat animalele şi care îi oferă câinelui viaţa pe care o merită!

„Sunt foarte bucuros că în mine au avut cea mai mare încredere dintre toţi cei care l-au dorit pe Kai!” – mărturiseşte Russell.

patruped
patruped

Acum patrupedul este de nerecunoscut, iar cu siguranță dragostea față de noul său stăpân va crește cu fiecare zi ce trece.