Sari la conținut
Home » Surpriza unui bărbat pentru cățelul său adorabil!

Surpriza unui bărbat pentru cățelul său adorabil!

  • de

Surpriza unui bărbat pentru cățelul său adorabil!

Cățelul are norocul să facă parte dintr-o familie cu totul specială!

Adoptat de o nouă familie, un cățel s-a confruntat inițial cu probleme de încredere în prezența noilor oameni, ceea ce l-a făcut pe stăpânul său să îi pregătească o adevărată surpriză!

El a decis să îi construiască un culcuș special, pentru a putea să îi ofere un spațiu doar al lui. În aceste condiții, Buster, un Staffordshire Bull Terrier în vârstă de 12 ani, a început să își depășească problemele din trecut, care nu ar fi trebuit să existe în viața unui animal de companie.

El îşi dorea ca Buster să se simtă iubit şi, mai presus de toate, dorea să-l pregătească pentru un trai permanent în locuinţa lui.

După cum s-a dovedit, Sean şi Buster au stabilit o legătură puternică unul cu celălalt, iar bărbatul şi-a dat seama că această casă trebuia să rămână căminul lui Buster pentru totdeauna.

„Budoarul a reprezentat ideea de a-i oferi lui Buster un spaţiu cât mai confortabil în camera mea. Să-l fac să înţeleagă că poate fi cu adevărat în siguranţă în preajma mea şi să se simtă confortabil în micuţul său ascunziş, în acelaşi timp. După ce am terminat, a intrat aproape instantaneu acolo. Au trecut deja câteva săptămâni şi este fericit să doarmă şi să stea în culcuşul lui”, a spus Sean..

Buster avea un puternic sentiment de nelinişte atunci când era în preajma oamenilor, aşa că Sean a pus la cale un plan pentru ca patrupedul să aibă un loc în care să se simtă adăpostit şi în siguranţă.

Cu siguranță că patrupedul a apreciat gestul noului său stăpân, fiind convins că se află în familia care trebuie!