Sari la conținut
Home » Prinsă într-o poartă, o cățelușă bătrână implora trecătorii să o ajute!

Prinsă într-o poartă, o cățelușă bătrână implora trecătorii să o ajute!

  • de

Prinsă într-o poartă, o cățelușă bătrână implora trecătorii să o ajute!

Oamenii treceau nepăsători pe lână o cățelușă chinuită!

După ce a văzut zeci de oameni care treceau nepăsători pe lângă ea, o cățelușă și-a pierdut complet încrederea la o viață normală, riscând chiar să își piardă și viața.

Animalul de companie a avut ghinionul să rămână blocată într-o poartă închisă, ceea ce i-a provocat un adevărat atac de panică, pe lângă rănile de pe corp.

În cele din urmă voluntarii Animal Aid au fost chemați în ajutor.

Salvatorii trebuiau să acţioneze rapid. Rănile ei erau grav infectate şi în această stare nu ar mai fi rezistat mult. Fiecare secundă conta pentru viața bietului animal de companie aflat în dificultate.

Au încercat să o împingă pe Dotty prin poartă şi aproape reuşiseră să o elibereze, dar corpul ei refuza să iasă complet din acel loc strâmt.

Dotty a fost transportată imediat la centrul de salvare. Un loc frumos care adăposteşte multe animale aflate la ananghie şi care oferă cele mai bune îngrijiri medicale din zonă. Veterinarul şi asistentul său i-au tratat imediat rănile. Era într-o stare atât de gravă, încât fusese la un pas de a-şi pierde viaţa.

I-au bandajat rănile şi au aşezat-o într-un loc sigur unde să se poată odihni.

A fost necesară hrănirea ei intravenoasă, dar şi un tratament bazat pe antibiotice şi analgezice.

Dotty a înţeles că în cele din urmă era în siguranţă şi îngrijită. Oamenii care s-au adunat în jurul ei nu-şi doreau altceva decât recuperare ei completă.

În ciuda tuturor încercărilor prin care a trecut şi a vârstei, a făcut progrese rapide, voluntarii fiind impresionați de dorința acesteia de a trăi.

Va rămâne în locaţia Animal Aid, unde va fi mereu în siguranţă.

cățelușă
cățelușă

Salvarea cățelușei poate fi urmărită prin intermediul videoclipului de mai jos.