Sari la conținut
Home » Surpriza unui bărbat atunci când vede o sacoșă „plină” pe marginea drumului! Ce a descoperit înăuntru

Surpriza unui bărbat atunci când vede o sacoșă „plină” pe marginea drumului! Ce a descoperit înăuntru

  • de

Surpriza unui bărbat atunci când vede o sacoșă „plină” pe marginea drumului! Ce a descoperit înăuntru.

Povestea a avut loc în Guatemala!

Un bărbat pe nume Calors Estuardo Coy își desfășura ruta zilnică în drum spre serviciu, atunci când a observat o sacoșă verde la marginea unui drum. Până aici nimic neobișnuit, însă instinctul acestuia îi spunea că încă mai este ceva de aflat.

Potrivit thedodo.com, la un moment dat, el a observat capul unui câine mic şi speriat ieşind din sacoşă, fără să știe ceea ce se întâmplă.

„Am observat o sacoşă pe marginea drumului, din care a scos capul un câine de cel mult 3 luni. Mă grăbeam puţin, dar când l-am văzut, am fost impresionat, deoarece nu puteam rămâne indiferent în faţa acestei situaţii. Aşa că m-am oprit cu câţiva metri mai departe şi m-am întors. M-am dus să văd dacă patrupedul era bine şi spre surprinderea mea, era în viaţă, uşor rănit şi foarte speriat”, povesteşte Carlos.

Bărbatul din Cobàn, Guatemala, a decis să-l urce în maşină şi să-l ia cu el, cel puţin până când îi găsea o locuinţă bietului câine abandonat.

După ce a postat pozele câinelui pe un grup de Facebook dedicat animalelor de companie pierdute, Carlos a primit un mesaj din partea unei femei interesate să-l adopte imediat. Micuţul câine abandonat într-o sacoşă pe marginea drumului a fost primit cu braţele deschise de această femeie cu suflet bun care mai deţinea un câine salvat de pe străzi.

Patrupedul își va petrece următoarea perioadă din viață la un cabinet veterinar, însă recuperarea este una bună, semnele fiind îmbucurătoare. După tratament, o familie iubitoare îl va adopta și îi va oferi o viață exact așa cum o merită.