Sari la conținut
Home » Destinul unui câine considerat „că nu mai este util”! Cum l-a salvat veterinarul de la eutanasiere

Destinul unui câine considerat „că nu mai este util”! Cum l-a salvat veterinarul de la eutanasiere

Destinul unui câine considerat „că nu mai este util”! Cum l-a salvat veterinarul de la eutanasiere.

Un accident era să îi pună capăt vieții!

Cash este un patruped loial şi iubitor, în vârstă de 6 luni, dresat de proprietarul său pentru vânătoare. În urmă cu câteva săptămâni, el a fost accidentat în statul său natal, Virginia (SUA), alegându-se cu o fractură gravă la unul dintre picioarele din spate.

Potrivit thedodo.com, din păcate, în loc să depună toate eforturile pentru a-l ajuta pe Cash să se recupereze, proprietarul său a decis să-l ducă la medicul veterinar, astfel încât să-l sacrifice, deoarece, în opinia sa, „animalul nu mai era util”.

„Proprietarul lui Cash a spus că ‘nu îl mai poate folosi’ la vânătoarea de urşi, aşa că a decis să-l sacrifice”, a declarat medicul veterinar Rose Rogers, de la fundaţia care i-a oferit acestui pui o nouă şansă la viaţă.

Ea a făcut tot posibilul să-l ajute să-şi revină, şi cu ajutorul celor de la ONG Middleburg Humane Foundation, în câteva săptămâni Cash era deja pe lungul drum spre însănătoşire.

Potrivit medicului veterinar, căţelul va fi pregătit pentru adopţie şi va putea fi întâmpinat de noua sa familie iubitoare, care va fi aleasă în aşa fel încât toţi să fie siguri că patrupedul va ajunge pe mâini bune.

Destinul unui câine