Sari la conținut
Home » După ce i-au interzis accesul în instituție cu patrupedul, femeia face un gest cu totul emoționant!

După ce i-au interzis accesul în instituție cu patrupedul, femeia face un gest cu totul emoționant!

După ce i-au interzis accesul în instituție cu patrupedul, femeia face un gest cu totul emoționant!

Scene emoționante în orasul Cambridge, Massachusetts!

Iubirea pentru animalele noastre de companie nu are limite! Așa s-a întâmplat și în Statele Unite ale Americii, unde cineva a surprins o serie de imagini de-a dreptul emoționante!

Potrivit the-sun.com, Kristinei Hollie aștepta autobuzul în Piața Harvard, când a rămas surprinsă de un gest ce pare la prima vedere extraordinar, însă normal pentru persoana în cauză. Lângă un oficiu poștal, o femeie făcea cumpărături cu un căţeluș adorabil lângă ea, însă când a încercat să intre în oficiul poştal, angajaţii i-au interzis accesul patrupedului.

Aşadar, după ce l-a legat de un copac din apropiere, a observat că bietul animal tremura din cauza vântului rece, așa că a decis să acționeze cât mai rapid! Și-a dat geaca jos și a învelit cățelul cu ea, iar ulterior a ridicat și fermoarul pentru a fi sigură că frigul nu va reprezenta o problemă.

Văzând toate acestea, Kristina a felicitat-o ​​pe femeie, care i-a mulţumit şi a făcut-o să-şi dea seama cât de important era confortul câinelui pentru ea.

După ce i-au interzis accesul în instituție

Scena a atras atât de mult atenţia trecătorilor, încât fotografiile micuţului câine care stătea pe trotuar îmbrăcat cu geaca verde a stăpânei sale au devenit rapid virale.