Sari la conținut
Home » Surpriza unor polițiști atunci când observă un câine prietenos în secție! Problema patrupedului curios

Surpriza unor polițiști atunci când observă un câine prietenos în secție! Problema patrupedului curios

  • de

Surpriza unor polițiști atunci când observă un câine prietenos în secție! Problema patrupedului curios.

Patrupedul s-a pierdut de stăpânul său!

Polițiștii din Statele Unite ale Americii s-au confruntat cu un caz „special”! Pe lângă greutățile cu care se confruntă zilnic, de această dată, un câine prietenos a intrat într-o secție de poliție din Texas, pentru a se „declara” pierdut de stăpânul său.

La scurt timp după ce au fost publicate, imaginile au acumulat mii de reacţii pe Facebook. Câinele apare stând „pe două picioare”, cu labele din faţă sprijinite pe tejgheaua Departamentului de Poliţie, „aşteptând” să primească asistenţă.

„Deci… acest căţel fericit a venit aseară la recepţia Departamentului de Poliţie. Am crezut iniţial că vrea să aplice pentru un loc de muncă. L-am tratat cu multă dragoste şi atenţie până la sosirea veterinarilor, dar tocmai când au vrut să-i verifice cipul, câinele a decis că este timpul să plece”, este mesajul postat pe pagina „Facebook Support Our Permian Basin Police Officers” de pe Facebook.

Oamenii legii au încercat să dea de urma câinelui, căutându-l în apropierea secţiei de poliţie, dar nu l-au mai văzut niciodată. Însă, după scurt timp, oamenii legii au aflat că patrupedul și-a regăsit în siguranță familia.

Surpriza unor polițiști atunci când observă