Sari la conținut
Home » Surpriza unei tinere care a crezut că salvează un cățel! Animalul era extrem de iubitor și blând

Surpriza unei tinere care a crezut că salvează un cățel! Animalul era extrem de iubitor și blând

  • de

Surpriza unei tinere care a crezut că salvează un cățel! Animalul era extrem de iubitor și blând.

Un patruped rănit a avut parte de ajutorul unei tinere cu suflet mare!

O femeie pe nume Andrea Athie a avut parte de surpriza vieții! Tânăra conducea pe un drum forestier, iar totul părea doar o altă zi normală din viața ei. Însă, deodată, un patruped rănit i-a apărut în cale, iar ea a decis să intervină pentru a vedea ce se întâmplă cu exactitate.

Potrivit goanimals.co, patrupedul avea un picior rupt, aşa că l-a dus de urgenţă la cea mai apropiată clinică veterinară pentru a putea fi consultat de un specialist.

Patrupedul s-a dovedit a fi foarte iubitor și blând!

Tot drumul a reprezentat o atenție sporită pe care tânăra a primit-o de la animal, ceea ce nu i-a provocat niciun dubiu, fiind sigură că a salvat un alt câine abandonat în pădure.

„Câinele” recunoscător şi-a copleşit salvatoarea cu atenție, însă totul avea să se transforme într-o poveste pe care nu o va uita prea curând!

Când Andrea a ajuns la clinică, a fost şocată să descopere că animalul salvat de ea nu era nici pe departe un câine obişnuit, el fiind un coiot sălbatic.

Starea generală a coiotului nu era deloc bună, sănătatea fiindu-i afectată din cauza mai multor leziuni interne.

Din fericire animalul a fost salvat şi după câteva săptămâni a fost eliberat în sălbăticie, în apropierea zonei unde a fost găsit iniţial, însă surpriza unei tinere a devenit o poveste virală pe internet!