Sari la conținut
Home » Surpriza unei femei după ce a hrănit zile la rând o pisică! Felina a decis să îi facă un cadou

Surpriza unei femei după ce a hrănit zile la rând o pisică! Felina a decis să îi facă un cadou

  • de

Surpriza unei femei după ce a hrănit zile la rând o pisică! Felina a decis să îi facă un „cadou”.

Felina s-a gândit să îi mulțumească femeii care a hrănit-o cu multă dragoste!

Pe nume Shea Prior, o femeie a văzut o pisică abandonată care se plimba prin curtea ei, și a decis imediat să o hrănească.

„O hrăneam de câteva zile şi m-am apropiat să o mângâi. Atunci mi-am dat seama că alăptează nişte pui”, povesteşte Prior.

A privit cu atenţie în jur, dar nu a văzut niciun pisoi şi a întrebat-o imediat pe felină unde sunt.

„Am început să vorbesc cu ea şi să-i spun să-mi arate pisoii, pentru că eram sigură că micuţii erau atât de drăguţi”, a scris Prior într-o postare pe Facebook.

A doua zi, Prior a ieşit în curte pentru a uda plantele şi a văzut pisica venind spre ea, şi de data aceasta nu era singură.

„Pisica a venit în fugă spre mine şi s-a gudurat de piciorul meu în timp ce am putut-o auzi cum toarce”, mărturiseşte Prior. „M-a condus spre magazie şi am văzut nişte ghemotoace de puf care mă priveau. S-a lăsat pe o parte şi a început să-i cheme ca să mi-i prezinte.”

Pisica-mamă avea deja încredere în Prior şi ştia că femeia va contribui la menţinerea familiei în siguranţă.

„Unul dintre pisoi a fost mai curajos şi a venit la mine cu coada lui mică ridicată în aer şi mi-a permis să-l mângâi imediat”, a spus Prior. „În cele din urmă, după 10-15 minute, toţi au venit la mine şi m-au lăsat să-i ţin în braţe şi să-i mângâi”.

Nu a mai durat mult şi a făcut tot posibilul să le găsească câte o familie pentru toţi cei cinci pisoi, deoarece aceştia aveau vârsta suficientă pentru a fi adoptaţi.

Surpriza unei femei