Sari la conținut
Home » Surpriza unei femei după ce a crezut că pisicul ei este bolnav! Blana începuse să îi cadă

Surpriza unei femei după ce a crezut că pisicul ei este bolnav! Blana începuse să îi cadă

Surpriza unei femei după ce a crezut că pisicul ei este bolnav! Blana începuse să îi cadă.

Femeia nu se aștepta la verdictul medicilor!

Pe nume Brianna Walton, o femeie în vârstă de 29 de ani, a trecut printr-un adevărat stres, după ce a observat un fenomen îngrijorător la pisica ei. Felina începuse să lase grămezi mari de blană, semn al unei probleme medicale.

Potrivit cancan.ro, în vârstă de șapte luni, pisica pe nume Gracie își ducea viața liniștită alături de stăpâna sa în Maine, Statele Unite ale Americii. Totul a început când felina a împlinit cinci săptămâni, atunci când femeia și-a dat seama că ceva nu era în regulă cu blana animalului de companie:

„Gracie avea vreo cinci săptămâni când a început să piardă părul facial”, și-a amintit ea. „A pierdut apoi majoritatea părului complet în următoarele două săptămâni și am devenit foarte îngrijorată de faptul că era bolnavă, așa că am adus-o la medicul veterinar.

Pisica „suferea” de o mutație genetică rară!

Brianna era convinsă că animalul său de companie felin ar fi putut suferi de un fel de boală nediagnosticată.

„Au aruncat o privire fără teste și au ajuns la concluzia că era probabil febră, dar că era perfect sănătoasă în caz contrar și nu mai avea nevoie de o atenție specială”.

Surpriza unei femei

Ea a fost complet nedumerită când un veterinar a spus că a fost de fapt cauzată de o rară mutație genetică, făcându-i o pisică-lup.

„Gracie arată ca un vârcolac și cred că asta este cel mai tare”, a spus Brianna.

După ce a aflat că pisica ei este de fapt sănătoasă, Brianna a început să împărtășească clipuri ale felinei cu aspect unic pe TikTok și a devenit rapid o senzație virală, datorită aspectului ei neobișnuit.

„Sperasem că va deveni viral pentru că simțeam cu adevărat că era o pisicuță unică, cu o poveste foarte specială, așa că mă bucur că a făcut-o.

Pisicile-lup, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Lykoi, sunt pisici domestice cu un singur strat de blană care se mută la fiecare șase luni, lăsându-le cu o asemănare izbitoare cu vârcolacii.

„Oamenii spun că nu au auzit niciodată de o pisică de lup, dar acum că au auzit, au nevoie de una.”