Sari la conținut
Home » Surpriza impresionantă a unui bărbat pentru cățelul recent adoptat! Patrupedul avea probleme de încredere

Surpriza impresionantă a unui bărbat pentru cățelul recent adoptat! Patrupedul avea probleme de încredere

Surpriza impresionantă a unui bărbat pentru cățelul recent adoptat! Patrupedul avea probleme de încredere.

Încrederea se câștigă pas cu pas!

Pentru un patruped care a trecut printr-o serie de traume de-a lungul vieții, încrederea se recâștigă foarte greu. De aceea, atunci când un câine pe nume Buster a fost adoptat de noul său proprietar, acesta din urmă a decis să încerce ceva pentru a-i restabili încrederea.  Din rasa Staffordshire Bull Terrier, patrupedul în vârstă de 12 ani a fost marcat de experienţe negative.

Câinele Buster stătea timid într-un colţ al casei, când proprietarul său a început să construiască un cadru din lemn în jurul lui.

Potrivit Bored Panda, Buster nu a avut parte de o educaţie prea bună şi avea probleme serioase de încredere atunci când rămânea singur în preajma oamenilor.

Dacă un câine este abuzat sau neglijat de oameni încă de la venirea sa pe lume, poate fi dificil pentru aceştia ca odată cu trecerea timpului să-i recâştige încrederea.

„Să-l fac să înţeleagă că poate fi cu adevărat în siguranţă în preajma mea şi să se simtă confortabil în micuţul său ascunziş, în acelaşi timp. După ce am terminat, a intrat aproape instantaneu acolo. Au trecut deja câteva săptămâni şi este fericit să doarmă şi să stea în culcuşul lui.”

Pe nume Sean, proprietarul dorea să se asigure că Buster se va simţi confortabil în noul său mediu.

„Budoarul a reprezentat ideea de a-i oferi lui Buster un spaţiu cât mai confortabil în camera mea”, a spus Sean.

Surpriza impresionantă a unui bărbat!

Imaginile de mai sus ne arată succesul acestui tip de proiect, fiind convinși că patrupedul a înțeles că acum face parte dintr-o familie adevărată, fiind convins de siguranța noului său loc în care va trăi.