Sari la conținut
Home » Supărat din cauză că a fost abandonat de familia sa, un cățeluș emoționează pe toată lumea!

Supărat din cauză că a fost abandonat de familia sa, un cățeluș emoționează pe toată lumea!

  • de

Supărat din cauză că a fost abandonat de familia sa, un cățeluș emoționează pe toată lumea!

Bietul cățeluș din rasa Ciobănesc German a fost abandonat atunci când avea nouă săptămâni!

Abandonarea animalelor de companie în adăposturi din diverse motive le provoacă o adevărată tragedie și dramă în viața, de care foștii stăpâni nici nu vor să audă. Din păcate pentru ei, chiar dacă voluntarii depun toate eforturile pentru ajutorarea lor, viața se transformă complet, iar încercarea de a găsi o nouă familie nu are întotdeauna rezultatele așteptate.

Pe nume Jordy, un biet cățeluș a fost lăsat într-un adăpost pentru animale, fără să știe motivul pentru care a primit o asemenea pedeapsă crudă.

Potrivit thedodo.com, puiul se adaptase foarte bine alături de noua sa familie, dar asta nu i-a împiedicat pe foștii săi proprietari să îi împacheteze toate jucăriile preferate şi culcuşul, lăsându-l la Carson Animal Shepherd din Gardena, California.

Acest adăpost supraaglomerat are resurse limitate şi de multe ori trebuie să eutanasieze animalele dacă în câteva săptămâni nu se găseşte niciun doritor pentru adopţie.

Deşi iniţial a fost destul de confuz, Jordy şi-a dat curând seama că fusese abandonat de familia sa şi că nimeni nu se va întoarce după el. Acest lucru i-a produs un şoc emoţional şi l-a cufundat în depresie.

Cățeluș
Cățeluș adorabil

A fost pus pe lista pentru adopţii şi speră să-i găsească în curând o familie iubitoare.

Respingerea oamenilor l-a făcut să ajungă atât de bolnav, încât abia mai putea să mănânce sau să bea apă.