Sari la conținut
Home » Legat cu un lanț mult mai greu decât el, un cățeluș își trăia viața complicată fără dragostea unei familii

Legat cu un lanț mult mai greu decât el, un cățeluș își trăia viața complicată fără dragostea unei familii

  • de

Legat cu un lanț mult mai greu decât el, un cățeluș își trăia viața complicată fără dragostea unei familii.

Un cățeluș cu o viață extrem de complicată!

Soarta animalelor de companie care au ghinionul să facă parte din familii cărora nu le pasă de ele este una extrem de complicată, doar o mică parte din acestea reușind să fie salvate de oameni iubitori.

Așa a fost și cazul unui mic patruped, care a fost legat cu un lanț mult prea mare și greu pentru vârsta sa, lăsat să zacă în razele puternice ale soarelui, zile la rând. Fiind foarte slăbit, cu siguranţă ar fi murit de foame, asta dacă nu cumva înainte ar fi fost răpus de rănile şi durerile provocate de scabie

Primele zece săptămâni din viaţa lui Andie au fost un adevărat coşmar, însă totul avea să se schimbe într-un adevărat miracol.

Potrivit peta.org, pe numele său Andie, cățelușul de doar zece săptămâni a fost găsit încercând să supravieţuiască printre grămezi de gunoaie, prins de o bucată veche de beton aflată într-o curte.

Spre norocul său, cei de la PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) au intervenit pentru a-i da o şansă la viaţă. El a primit îngrijiri medicale de urgenţă, iar medicii veterinari s-au asigurat să-l scape de scabie şi să-l ajute să câştige în greutate cât mai curând posibil.

Spre bucuria tuturor, cățelul a reușit să depășească momentul greu prin care a fost nevoit să treacă, iar acum a cunoscut o transformare cu totul miraculoasă!

Are o blană frumoasă şi strălucitoare, se bucură de mâncarea adecvată vârstei lui, şi în sfârşit ştie cum este să trăieşti confortabil.

Cățeluș
Cățeluș salvat de la o viață crudă

Andie a fost adoptat de o familie iubitoare, iar acum adoră să alerge şi să se joace alături de ceilalți doi câini.