Sunt iubitorii de animale pregătiți să spunem ADIO prietenilor blănoși? Firește ca nu. „Durerea sufletului nu o poți exprima în cuvinte pentru ca ei sunt îngerii care au venit în viața noastră să ne facă fericiți!”

Chiar dacă moartea celui mai bun prieten era de așteptat sau nu, dacă animalul era tânăr, bătrân sau bolnav, pierderea lui este un moment extrem de dureros pentru iubitorii de animale. De ce? Pentru că ei sunt considerați, de cele mai multe ori, ca fiind proprii lor copii, nu animale.

Cum ai putea răspunde la astfel de cuvinte? ”Nu suntem niciodată pregătiți să spunem ADIO”, mesajul dureros postat de un bărbat din Spania, după ce câinele său din rasa Pitt Bull a pierdut lupta cu viața.

Din nefericire, mulți dintre stăpâni uită că speranța de viata a companionului lor drag este mai mica decât a noastră, prin urmare, acesta moare înaintea noastră, dar cel mai dureros este atunci când moare din cauza unei boli. În această situație, stăp​ânii sunt luați prin surprindere și nu au timp să se pregătescă.

Internauții i-au scris stăpânului îndurerat sute de mesaje de compătimire:
„Durerea sufletului nu o poți exprima în cuvinte pentru ca ei sunt îngerii care au venit în viața noastră să ne facă fericiți și, la rândul lor, să fie fericiți… doar cei care au avut parte de această iubire pe care Dumnezeu ne-a lasat-o înșeleg”, a ​fost unul din mesajele postate.