De 482 Vizualizari

Sunt haios, foarte iubăreț și mă înțeleg de minune cu alți cătei!

În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi. Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar Animal Zoo vine în sprijinul acestor vietăți și a lansat o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă și tu”.

După cum a promis, echipa animalzoo.ro a prezentat în fiecare săptămână câte o poveste a unui căţel sau a unei feline de pe stradă sau din adăposturi.

Dacă îți dorești un prieten pe viață care să nu fie neapărat de rasă pură ar trebui să iei în calcul varianta adopțiilor, iar Santy te va respecta și-ți va oferi dragoste necondiționată. Mai mult, o vietate adoptată cunoaște greutățile vieții, fapt pentru care se poate să-ți fie mai loial chiar și decât un om.

„Eu, SANTY, cât am hoinarit pe strazi nu mai stiu, însa, atunci cand am ajuns in fata portii omului potrivit (una dintre voluntarele Animal Life), am stiut ca acolo destinul meu se va schimba. Am asteptat, am insistat, iar apoi comportamentul mi l-am desfasurat. Sunt haios, foarte iubaret si ma inteleg de minune cu alti catei. Sunt plin de viata, imi place sa ma joc si tare mi-as dori sa fac parte dintr-o familie unde sa fiu ingrijit si iubit asa cum merit.”

Dacă te-ai îndrăgostit de Santy trimiteți un mesaj celor de Animal  Life Sibiu.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

„Las-o pe Waff să te adopte!”

„Las-o pe Waff să te adopte!”
12 Iun, 2017 la 9:13 amModifica

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X