De 746 Vizualizari

Start in noua stagiune a Circului Globus! Ce animale au vizitat, ieri, Parcul Tineretului?

Clovni, jongleuri si acrobati insotiti de elefanti, zebre, cai si caini au venit, ieri dupa-amiaza, in Parcul Tineretului la startul noii stagiuni a Circ&Variete Globus Bucuresti.

Copii, parinti si bunici i-au putut admira de foarte aproape si chiar i-au putut hrani cu morcovi, pe cei doi elefanti, Baby si Sharon, iar cele doua zebre – Tereza si Del Piero au fost servite cu popcorn. Au fost aplaudati superbii caii Figo si Marinero, iar cainii au pregatit pentru public cateva numelere de acrobatie, alaturi de artistii de circ si clovnii, imbracati in haine de parada.

20151014_155223

20151014_155245

 

elefantii asteapta in interior, sa se deschida usile....

elefantii asteapta in interior, sa se deschida usile….

 

elefanti, circul globus, iesind din camionul de transport

elefanti circul globus

zebra circul globus

zebre circul globus

Foto: Animalzoo.ro

„Am adus astazi in centrul Bucurestiului elefanti indieni, zebre, cai si caini pentru ca, din punctul meu de vedere acestea sunt simbolurile spectacolului traditional de circ care plac foarte mult copiilor”, a declarat pentru Agerpres, Victor Coman, managerul Circului Globus. El a spus ca pe langa intentia de a promova noul spectacol al institutiei pe care o conduce, „Arca lui Noe”, a dorit foarte mult sa le ofere cat mai multor copii posibilitatea să vada de aproape cateva dintre animalele care vor face parte din acesta.

Tot despre „Arca lui Noe”, Victor Coman a explicat „s-a folosit, fara exagerare, tema biblica a potopului. Sigur ca nu o sa amintim in texte sau in spectacol tema biblica, dar am dorit sa aratam cat mai multe animale. In acest sens am solicitat departamentului de relatii externe sa caute cele trei elemente principale care sunt simbolurile spectacolului traditional de circ – elefanti, cai in libertate si clovni. Acum, cu elefantii au venit la pachet si doua zebre, o girafa si un rinocer, care se vor alatura animalelor noastre, camila bactriana, dromader, capre, caini”, a spus managerul circului.

El a adaugat faptul ca, noul spectacol, care va putea fi urmarit la Circul Globus din acest week-end, va aduce in manej „peste 40 de artisti deosebit de buni”.

Spectacolul „Arca lui Noe” va putea fi vazut de bucuresteni si pe 18 octombrie, urmand ca, premiera oficiala sa aiba loc pe 25 octombrie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X