Sari la conținut
Home » Speriat din cauza rănilor provocate de oameni, un câine a fost salvat de pe stradă!

Speriat din cauza rănilor provocate de oameni, un câine a fost salvat de pe stradă!

  • de
câine

Speriat din cauza rănilor provocate de oameni, un câine a fost salvat de pe stradă!

O nouă speranță pentru un câine nevoit să trăiască pe străzi!

Următoarea poveste are în centrul atenției un biet câine care a fost nevoit să trăiască pe stradă, însă totul avea să se schimbe mulțumită gestului unor iubitori de animale.

cățel speriat

Plin de răni, patrupedul a simțit pentru prima oară dragostea oamenilor, după ce oamenii l-au pus în această situație complicată.câine salvat

În fiecare zi, organizaţia de salvare, „Redland Rock Pit Abandoned Dog Project”, duce hrană în această locaţie pentru a potoli foamea animalelor fără stăpân. Munca voluntarilor este una impresionată, reușind să transporte peste 350 de kilograme de hrană în fiecare zi, hrană necesară pentru cei peste 100 de câini fără stăpân.

animale de companie

Într-una din zile, Natalie Oliveri, preşedintele „Furever Bully Love Rescue”, din Orlando, se afla pe teren ajutând organizaţia de salvare mai sus amintită să hrănească animalele, moment în care a avut ocazia să-l întâlnească pe Harper, un alt câine vagabond.

Harper era cu un grup de alţi câini, dar s-a prăbuşit la pământ când a văzut-o pe Natalie.

Îngrijitoare experimentată de patrupezi, Natalie a recunoscut că Harper era traumatizat şi observând toate cicatricile de pe corpul ştia că nu îl poate lăsa acolo.

patruped
patruped

Harper a fost dus de urgenţă la medicul veterinar şi tratat pentru diferite probleme, iar de acum înainte viața lui s-a schimbat complet.

câine
câine