Sari la conținut
Home » Lupta unor polițiști pentru a salva un câine fără proprietar! Patrupedul a fost găsit într-o stare îngrozitoare

Lupta unor polițiști pentru a salva un câine fără proprietar! Patrupedul a fost găsit într-o stare îngrozitoare

  • de

Lupta unor polițiști pentru a salva un câine fără proprietar! Patrupedul a fost găsit într-o stare îngrozitoare.

Patrupedul a supraviețuit de unul singur!

Un grup de ofiţeri de poliţie au fost impresionați de situația unui câine fără stăpân, și au decis să intervină cât mai rapid!

Totul s-a petrecut în Malaezia, acolo unde câinele pe nume Johnny a fost observat cu răni grave, ceea ce necesita intervenția și consultul unui medic veterinar.

Ofiţerii presupun că bietul Johnny a fost lovit de cineva fără inimă care nu s-a oprit să-l ajute. Toată lumea a fost şocată să vadă starea lui: avea mai multe fracturi la unul dintre membre şi era rănit în zona stomacului.

Trei ofiţeri de poliţie foarte apropiaţi câinelui au adunat puţinii bani pe care îi aveau la ei pentru a-şi duce prietenul cu patru picioare la o clinică veterinară.

„Erau atât de hotărâţi, deşi nu aveau mulţi bani. Dar îşi doreau din tot sufletul să-l trimită pe Johnny la o clinică pentru a-i salva viaţa. Felicitări Poliţiei pentru recrutarea unor astfel de oameni cu inimă nobilă” – a scris Kuan Chee Heng, un salvator local de animale.

Lupta unor polițiști pentru a salva

Cheltuielile medicale rezultate în urma controlului şi tratamentului de care a avut nevoie câinele s-au ridicat la 6.000 RM (aproape 1.500 USD), o sumă foarte mare pentru oamenii legii, care au reușit însă să adune o sumă importantă din donații.