Sari la conținut
Home » Salvarea unui Pitbull aflat lângă portiera unei mașini de poliție! Patrupedul era speriat și singur

Salvarea unui Pitbull aflat lângă portiera unei mașini de poliție! Patrupedul era speriat și singur

  • de

Salvarea unui Pitbull aflat lângă portiera unei mașini de poliție! Patrupedul era speriat și singur.

Patrupedul era foarte speriat!

După ce s-au confruntat cu o situaţie de ordine şi linişte publică într-un cartier din Lee, Florida (SUA), ofiţerii de poliţie Soto şi Rose se îndreptau spre maşina de patrulă când au făcut o descoperire ciudată.

Căţeluşul nu îşi dorea probleme, dimpotrivă, avea nevoie să fie salvat dintr-o situaţie destul de neplăcută: se pierduse.

Un PitBull speriat îi aştepta la portiera maşinii, stând pe două picioare. Comportamentul câinelui părea ciudat, dar ofiţerii de poliţie nu s-au lăsat intimidaţi.

Necunoscând cum să ajungă acasă, câinele a văzut maşina poliţiei şi pare-se că a înţeles că aceasta era singura lui speranţă.

Problema părea destul de ciudată, iar ofiţerii au investigat zona pentru a vedea dacă stăpânul câinelui era în apropiere; în cele din urmă, un vecin le-a spus că patrupedul rătăcea singur prin zonă de mai bine de 15 minute.

Salvarea unui Pitbull

Acest mic prieten s-a dovedit a fi foarte cuminte şi, în timp ce oamenii în uniformă se apropiau, a început să sară în sus de bucurie. Părea foarte fericit de sosirea lor, aşa că Soto şi Rose s-au gândit că patrupedul a înţeles perfect că urmau să-l ajute.

În acel moment, Rose a observat că în spatele medalionului de la gâtul câinelui era ceva scris: numele şi adresa.

Astfel, câinele s-a întors în siguranță acasă la familia lui!