Sari la conținut
Home » Speranța nu moare niciodată. O pisică rătăcită s-a întors după 8 ani

Speranța nu moare niciodată. O pisică rătăcită s-a întors după 8 ani

pisică ieșită la vânătoar:purina.co.ul

Speranța nu moare niciodată. Niciun părinte de animal de companie nu dorește să își piardă cel mai bun prieten. Mulți câini și pisici pierdute nu se mai întorc niciodată acasă.

Dar fiți siguri că există și o mulțime de animale de companie pierdute care sunt găsite și reunite cu oamenii pe care îi iubesc. Această poveste este un exemplu.

Chiar dacă a fost nevoie de opt ani, un bărbat s-a reunit în cele din urmă cu pisica sa pierdută.

Speranța nu moare niciodată: O reuniune uimitoare

În decembrie 2010, Johnny Goodman a primit o pisicuță pe nume Pierre. Apoi, în 2015, în timp ce Pierre se afla la un prieten de familie, a dispărut.

Deși l-a căutat pe Pierre, Johnny și-a pierdut speranța după ce au trecut luni întregi fără niciun semn de la el și a presupus că nu-l va mai vedea niciodată.

Așadar, vă puteți imagina șocul său când a primit un telefon în august 2023. Acesta a aflat că pisica lui a fost găsită după opt ani.

Cum a fost salvat Pierre? Un bun samaritean l-a dus la Tacoma Humane Society. Pentru că supraviețuise singur atât de mult timp, avea câteva probleme de sănătate. Personalul a descoperit că era supraîncălzit și letargic, iar blana îi era atât de mată încât trebuia să fie rasă.

Tacoma Humane Society l-a scanat, de asemenea, pe Pierre pentru a vedea dacă avea un microcip. Pisica avea unul.

Cu ajutorul informațiilor pe care le-au obținut de pe microcip, au putut să-l contacteze pe Johnny. Aceștia l-au anunțat că Pierre este în siguranță.

Johnny speră că pisica lui își amintește de el, chiar dacă a avut senzația că Pierre nu era sigur de el atunci când s-au reîntâlnit după atâția ani.

Pe măsură ce vor petrece mai mult timp împreună, vor ajunge să se cunoască din nou. Cu siguranță, aceștia vor deveni la fel de apropiați ca odinioară.

Ce să faci dacă animalul tău de companie dispare?

Animăluțele în siguranță la ele acasă

Dacă pierdeți o pisică sau un câine, luați măsuri imediat. Pe lângă căutarea companionului tău, postează despre el pe rețelele de socializare și pe forumuri pentru ca oamenii să te ajute să îl cauți.

Puneți postere în zonă pentru a-i anunța pe ceilalți din comunitate că animalul dvs. de companie a dispărut.

De asemenea, contactați adăposturile de animale, salvările și veterinarii din zona dvs. pentru a afla dacă cineva v-a dus animalul de companie acolo după ce l-a găsit, conform petguide.

Pierre are din nou un loc pe care să-l numească acasă, iar Johnny este recunoscător că și-a recuperat pisica. El plănuiește să aibă grijă de Pierre și de cealaltă pisicuță a sa, Nemo, asigurându-se că se simt bine și sunt fericiți.

Această poveste înduioșătoare este dovada că, chiar și atunci când pare fără speranță, se pot întâmpla lucruri minunate, iar animalele de companie pierdute își pot găsi drumul înapoi la familiile lor.