De 2100 Vizualizari

Spălat, apretat, curat. Un pui de pisică a intrat în mașina de spălat

Felina a scăpat cu viață în urma accidentului.

Poppet, un pui de pisică în vârstă de 6 săptămâni, a avut parte de un accident deosebit. Scăpând de sub observația stăpânei sale, felina a intrat în mașina de spălat. Fără să observe, Laura Gilholme și-a spălat rufele, iar când a deschis mașina, a văzut că animalul era în stare de inconștiență. În ciuda șocului, Poppet a scăpat cu viață.

„Eram la jumătate cu punearea hainelor în maşină, atunci când pisicuța a sărit în interior. Am realizat ce s-a întâmplat tocmai în momentul în care am deschis uşa. Se afla în stare de inconştienţă, iar vecinul meu a încercat să îi facă respiraţie gură la gură, dar apoi am dus-o de urgenţă la veterinar. Am crezut că a murit”, a povestit Laura. (A.C) 

 

Tags:

2 Comentarii

  1. Daca masina de spalat a apucat sa faca un ciclu complet cu spalat, limpezit si stors, imi inchipui cum s-a sintit bietul pisoias la 1600 RPM. mai ceva Cred ca a mincat detergent pentru tot restul vietii.

  2. abureala…..ori e poveste inventata….ori e stire inventata

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X