Sari la conținut
Home » Afectat de trecutul său, un cățel doarme în picioare de frică să nu fie abandonat!

Afectat de trecutul său, un cățel doarme în picioare de frică să nu fie abandonat!

  • de

Afectat de trecutul său, un cățel doarme în picioare de frică să nu fie abandonat!

Problemele din trecut l-au făcut pe un cățel să nu poată dormi liniștit!

Animalele noastre de companie resimt din plin tristețea atunci când sunt lăsate singure acasă, mai ales cele care au fost abandonate în trecut. Povestea următoare are în centrul atenției un astfel de cățel care a avut ghinionul său aibă o familie cu totul nepăsătoare nevoilor lui.

 

Pentru a evita să fie abandonat, câinele refuză să doarmă şi această situaţie pare fără ieşire pentru familia sa.

 

Numele lui este Choco și a fost adoptat dintr-un centru pentru animale, iar acum face parte dintr-o familie specială, alături de alte animale de companie.

Deşi câinele a stat doar o zi fără să-şi vadă stăpânii, se pare că a suferit foarte mult. A fost un episod care a rămas impregnat adânc în memoria lui şi acum refuză să doarmă de frică să nu rămână fără stăpânii săi.

 

Bietul animal refuză să doarmă ca orice câine normal şi familia este tare îngrijorată că Choco nu se poate odihni. Indiferent de locul în care se află, patrupedul refuză să doarmă liniștit, iar videoclipul de mai jos prezintă cu exactitate această dramă.

Pudelul rămâne treaz noaptea şi uneori oboseala îl copleşeşte, adormind în picioare.

Acum, familia lui Choco încearcă din răsputeri să îi redea încrederea în el, pentru ca acesta să doarmă liniștit în fiecare noapte, fără să își mai facă griji că va fi abandonat fără milă.