Soluția optimă de dezinfectat împotriva virusului COVID-19. Pandemia a dus la o epuizare rapidă a stocului de dezinfectant ce se găsea la discreție pe rafturile magazinelor. Românii, printre care și iubitori de animale, se ocupă intens de igiena pentru a evita infectarea cu noul virus care a făcut nenumărate victime în toată lumea.

În acest sens, medicii au precizat că o soluție pe bază de clor sau alcool este eficientă, însă deținătorii de animale se întreabă cum pot dezinfecta casa fără ca animalele de companie să provoace o reacție alergică la aceste substanțe.

Citește și:

Doctorul Mihail Pautov a realizat, ca de obicei, un tutorial pe contul personal de Facebook pentru a învața oamenii cum să-și facă singuri propriul dezinfectant.

Solutii necesare:

1. 20 ml de înălbitor de rufe cu o concentrație de clor de 3-5%.

2. Un pulverizator.

3. 1 l de apa.

Atenție! În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. Dar curățarea mâinilor rămâne o metodă de prevenție după contactul cu animalele domestice sau animalele de companie.

Citește și:

Pentru ce ce vor să dezinfecteze lăbuțele animalelor de companie există un aparat de curățare și dezinfectare. Poate fi achiziționat de pe site-urile de vânzare online la prețul de 100 lei. O altă soluție sunt șervetele umede antibacteriale, însă spălatul lăbuțelor cu apa și săpun este un dezinfectant tare eficient.

Sursă foto: emag.ro

Setari cookie