Sari la conținut
Home » Soluția găsită de un cățel rănit și aflat în pericol! Cum a decis acesta să ceară ajutorul oamenilor

Soluția găsită de un cățel rănit și aflat în pericol! Cum a decis acesta să ceară ajutorul oamenilor

Soluția găsită de un cățel rănit și aflat în pericol! Cum a decis acesta să ceară ajutorul oamenilor.

Povestea impresionantă a avut loc în Brazilia, avându-l în centrul atenției pe un cățel curajos!

Un biet câine vagabond a impresionat tot internetul după ce s-a furişat din propria iniţiativă în holul unui clinici pentru a cere ajutorul oamenilor.

Potrivit thedodo.com, patrupedul era vizibil afectat de anumite probleme, iar modul în care a decis să intre timid în clinica privată a arătat încrederea pe care o oferă oamenilor în ceea ce privește ajutorul pe care îl poate primi.

Dayse Ferreira, directorul unei clinici veterinare din Juazeiro do Norte, Brazilia a fost cea care a observat cățelul singuratic de pe holurile instituției, cu semne vizibile care îl deranjau. Se putea vedea din faptul că şchiopăta, gâfâia şi se sprijinea de perete, de parcă încerca să-i facă pe oameni să înţeleagă că se afla acolo pentru a fi tratat imediat.

„Când a intrat, şi-a pus piciorul rănit în faţă ca şi când ar arăta că suferă. Am fost surprinşi pentru că a ştiut cui să ceară ajutor”.

La un consult mai atent, veterinarul a constatat că laba câinelui era uşor de tratat, la fel cum căpuşele şi puricii au fost simplu de îndepărtat; dar apoi Dayse a descoperit că patrupedul fără nume avea o mică tumoare, care s-a dovedit, de asemenea, uşor de operat.

După o baie reconfortantă şi îngrijiri medicale adecvate, câinele va urma un tratament specific în următoarele câteva săptămâni, până se va stabiliza şi se va simţi mai bine, recăpătându-şi forţele.

Imaginile care circulă pe internet au dus la o serie de cereri de adopție, iar o familie iubitoare îl va prelua și îi va oferi toată dragostea și liniștea pe care o merită!