Sari la conținut
Home » Scene incredibile cu un câine fără stăpân care intră într-o farmacie după tratament!

Scene incredibile cu un câine fără stăpân care intră într-o farmacie după tratament!

Scene incredibile cu un câine fără stăpân care intră într-o farmacie după tratament!

Inteligentul patruped s-a gândit să ceară ajutorul unei femei dintr-o farmacie!

Animalele de companie nu încetează să ne surprindă! De această dată, povestea unui cățel fără stăpân a impresionat o comunitate întreagă!

În Turcia, de exemplu, un câine vagabond cu o labă rănită a vizitat o farmacie pentru a cere ajutor. Dar asta nu este tot: câinele a aşteptat în pragul uşii ca farmacista să-i permită să intre şi, odată ce a primit ajutor, i-a mulţumit salvatoarei într-un mod adorabil.

O scenă greu de crezut dacă nu ar fi fost imortalizată de camerele de supraveghere ale farmaciei.

Potrivit thedodo.com, camerele instalate într-o farmacie din Istanbul au surprins o scenă care a făcut înconjurul lumii: un câine se apropie de intrarea în farmacie. Aşteaptă câteva secunde, apoi, la primul semn al farmacistei, acesta îşi face intrarea în locaţie. Femeia se apropie de el cu un castron plin de bobiţe, probabil pentru a-l linişti pe mai departe.

La o privire mai atentă, femeia observă că una dintre labele din faţă ale câinelui este rănită. După ce ia tifon şi dezinfectant, farmacista se apropie de câinele care parcă aşteaptă să fie tratat. Când treaba este terminată, câinele îi mulţumeşte culcându-se pe spate în timp ce dă din coadă.

Farmacista este cu siguranţă o mare iubitoare de animale şi probabil că a avut grijă de câine şi în trecut: cu toate acestea, este remarcabil faptul că patrupedul este atât de bine educat, încât nu intră în farmacie fără permisiune şi ştie să mulţumească!