De 4216 Vizualizari

ȘOCANT! Un urs a fost LOVIT MORTAL de o mașină pe Autostrada 1 / FOTO în articol

ȘOCANT! Un urs a fost lovit mortal, în noaptea de duminică spre luni, de o maşină, după ce a pătruns într-un tunel de pe autostrada A1, în judeţul Sibiu. 

„Este cel de-al doilea eveniment de acest gen, după cel din noaptea de vineri spre sâmbătă. Din fericire, nici în acest de-al doilea caz nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale la maşina implicată”, a anunţat, luni dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes, citat de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt susţine că, în zona respectivă, există garduri de protecţie şi nu există explicaţii cu privire la cum a pătruns ursul în tunel. Elekes a menţionat că DRDP va informa Instituţia prefectului din judeţul Sibiu cu privire la situaţia apărută, pentru a fi identificate soluţii pentru evitarea unor noi evenimente similare.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un alt urs a fost lovit mortal pe autostrada A1, la o distanţă de circa şase kilometri de locul în care s-a produs al doilea eveniment, potrivit evz.ro.

Un singur comentariu

  1. Pai daca autoritățile nu iau măsuri, nu știu ce să zic, cine îi repară omului mașina acuma?
    Daca se întâmpla să fie și victime omenești, cine răspunde?????

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X