17884 Vizualizari

19 aug., 2018 la 11:59 am

ȘOCANT! Un STĂPÂN iresponsabil, un CÂINE dresat pentru lupte și o VICTIMĂ fără apăre! VIDEO cu puternic impact emoțional

Stăpânul, SPECTATOR la propria piesă

Un STĂPÂN iresponsabil, un CÂINE dresat pentru lupte și o VICTIMĂ fără apare! Încă un caz de cruzime la Iași. Un stăpân iresponsabil și-a asmuțit câinele de luptă asupra unui maidanez. 

Câinele, un exemplar de luptă, atacă un biet patruped fără stăpân. Pentru câteva momente, stăpânul iresponsabil și-a lăsat câinele să se ”antreneze”, apoi a intervenit, pentru că martorii aflați la fața locului l-au apostrofat pe bărbat. Abia când a observat că este filmat, proprietarul și-a oprit câinele din atac. La un moment dat, animalul încolțit a reușit să scape din gura câinelui de luptă, dar se află într-o stare extrem de gravă.

 După ce imaginile au apărut pe internet, autoritățile s-au autosesizat în acest caz, iar bărbatul a fost identificat de polițiști și audiat.

Romania 2017……#RomaniaGroazeiIasiUn stapan iresponsabil, un caine fara lesa si botnita, dresat pentru lupte si o victima fara apare, un biet caine fara stapan.Impreuna sesizam din nou IPJ Iasi la adresa de mail:ipjiasi@is.politiaromana.ro________________________Domnule Comandant,Subsemnatul/a……..domiciliat/a in…….,prin prezenta va sesizez urmatoarele:La data 20.11.2017 langa strada Egalitatii nr. 25-27, bl. 814 scara A- B, Iasi (Nicolina 1) Romania, individul din imagini, detinator al unui caine din rasa celor prevazuti in OUG 55/2002, fara respectarea conditiilor privind plimbarea pe domeniul public, a asistat nepasator cum este ranit un animal fara stapan.Din imagini rezulta ca animalul a fost ranit si schingiuit de catre cainele acestuia care nu purta lesa si botnita, caine dresat pentru lupte.Avand in vedere ca detinerea unor animale dintre cele prevazute de OUG 55/2002 trebuie sa respecte cerintele legale iar ranirea si schingiuirea animalelor este pedepsita de Legea 205/2004, va solicit sa luati masuri de urgenta in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a autorului si aplicarea sanctiunilor prevazute de OUG 55/2002.Este inadmisibil ca intr-o tara europeana sa asistam zilnic la astfel de crime si abuzuri asupra animalelor si nimeni sa nu plateasca!Va multumesc si astept sa-mi comunicati rezultatul anchetei.____________________________La sesizare atasati video sau link cu aceasta postare.

Posted by MDPA Miscarea Dreptate pentru Animale on 20 Noiembrie 2017

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X