De 23807 Vizualizari

ȘOCANT! Un STĂPÂN iresponsabil, un CÂINE dresat pentru lupte și o VICTIMĂ fără apăre! VIDEO cu puternic impact emoțional

Stăpânul, SPECTATOR la propria piesă

Un STĂPÂN iresponsabil, un CÂINE dresat pentru lupte și o VICTIMĂ fără apare! Încă un caz de cruzime la Iași. Un stăpân iresponsabil și-a asmuțit câinele de luptă asupra unui maidanez. 

Câinele, un exemplar de luptă, atacă un biet patruped fără stăpân. Pentru câteva momente, stăpânul iresponsabil și-a lăsat câinele să se ”antreneze”, apoi a intervenit, pentru că martorii aflați la fața locului l-au apostrofat pe bărbat. Abia când a observat că este filmat, proprietarul și-a oprit câinele din atac. La un moment dat, animalul încolțit a reușit să scape din gura câinelui de luptă, dar se află într-o stare extrem de gravă.

 După ce imaginile au apărut pe internet, autoritățile s-au autosesizat în acest caz, iar bărbatul a fost identificat de polițiști și audiat.

Romania 2017……#RomaniaGroazeiIasiUn stapan iresponsabil, un caine fara lesa si botnita, dresat pentru lupte si o victima fara apare, un biet caine fara stapan.Impreuna sesizam din nou IPJ Iasi la adresa de mail:ipjiasi@is.politiaromana.ro________________________Domnule Comandant,Subsemnatul/a……..domiciliat/a in…….,prin prezenta va sesizez urmatoarele:La data 20.11.2017 langa strada Egalitatii nr. 25-27, bl. 814 scara A- B, Iasi (Nicolina 1) Romania, individul din imagini, detinator al unui caine din rasa celor prevazuti in OUG 55/2002, fara respectarea conditiilor privind plimbarea pe domeniul public, a asistat nepasator cum este ranit un animal fara stapan.Din imagini rezulta ca animalul a fost ranit si schingiuit de catre cainele acestuia care nu purta lesa si botnita, caine dresat pentru lupte.Avand in vedere ca detinerea unor animale dintre cele prevazute de OUG 55/2002 trebuie sa respecte cerintele legale iar ranirea si schingiuirea animalelor este pedepsita de Legea 205/2004, va solicit sa luati masuri de urgenta in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a autorului si aplicarea sanctiunilor prevazute de OUG 55/2002.Este inadmisibil ca intr-o tara europeana sa asistam zilnic la astfel de crime si abuzuri asupra animalelor si nimeni sa nu plateasca!Va multumesc si astept sa-mi comunicati rezultatul anchetei.____________________________La sesizare atasati video sau link cu aceasta postare.

Posted by MDPA Miscarea Dreptate pentru Animale on 20 Noiembrie 2017

Un singur comentariu

  1. NinelDuduianu66 spune:

    Publicați adresa acestuia ca sa ii dăruiesc adrenalina!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X