662 Vizualizari

ȘOCANT! Uite ce s-a întâmplat cu un camion care transporta elefanți / FOTO

ȘOCANT! Uite ce s-a întâmplat cu un camion care transporta elefanți

Un camion care transporta cinci elefanți în Spania s-a răsturnat, iar un mamifer şi-a pierdut viaţa și alţi doi au fost răniţi, relatează Agerpres.

Accidentului a avut loc în sud-estul provinciei spaniole Albacete, iar cauzele acestui eveniment neplăcut nu sunt deocamdată clare, notează autorităţile pe Twitter.

Directorul departamentului guvernamental pentru trafic, Gregorio Serrano, a precizat că, potrivit primelor informaţii, autovehiculul s-ar fi răsturnat în timp ce efectua o manevră de depăşire.

În imaginile publicate pe internet pot fi văzuţi trei elefanţi care blochează circulaţia pe o şosea din Pozo Canada, în timp ce trupul unui alt pahiderm este ridicat dintr-un şanţ cu ajutorul unei macarale.

„Camarazii noştri din trafic de azi din Albacete având grijă de nişte elefanţi, victime ale unui accident în Pozo Canada (din păcate, unul dintre pahiderme a murit)”, se arată într-un mesaj pe Twitter.

Şoferul camionului a fost rănit în urma accidentului.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X