De 1265 Vizualizari

ŞOCANT. La Grădina Zoologică din Craiova s-a mai descoperit un pui de leu viu, NEDECLARAT

Maria Huculici

După scandalul de săptămâna trecută, când o leoaică aflată în captivitate a fătat patru pui vii , care apoi au dispărut subit, autoritățile craiovene șochează din nou.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat într-o conferință de presă, că la la Grădina Zoologică s-a descoperit un pui de leu viu în vârstă de 4 luni.

Puiul de leu nu a fost declarat de personalul care se ocupă de Gradina Zoologică, fiind descoperit în urma unei anchete interne.

RAADPFL Craiova a decis să rezilieze contractul de prestări servicii cu medicul veterinr care se ocupa de sănătatea animalelor grădinii zoologice.

S-a constituit o comisie a RAADPFL  din cadrul Primăriei Craiova care  desfășoară o anchetă pentru a se ști cu exactitate când a fost fătat puiul de leu și de ce a fost ținut ascuns. Primarul Olguța Vasilescu a mai spus că cel mai probabil , angajații de la Zoo ar fi ținut ascuns puiul de leu întrucât animalele nu au voie se se reproducă în captivitate și le-a fost teamă.

 

Un singur comentariu

  1. CAMERE DE LUAT VEDERI TREBUIESC MONTATE LA GRADINA ZOOLOGICA,DEOARECE TELENOVELA ASTA DE 2 BANI CONTINUA SI ASTFEL SE ELIMINA ORICE FEL DE SUSPICIUNI LEGATE DE ANIMALE CAT SI DESPRE ANGAJATI!!!LA NOI IN TARA FARA :…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X