Soarta unui biet câine din adăpost care implora să fie adoptat de o familie iubitoare!

Patrupedul își dorea o familie iubitoare!

Într-un mare adăpost pentru animalele de companie abandonate din Portales, Statele Unite ale Americii, un cățel extrem de trist își aștepta cu nerăbdare posibila familie! Pentru a putea ajuta cât mai multe animale, ONG-ul Human Plains Humane Society împărtășește povestea diferitelor animale aflate în nevoie în mediul online, cu speranța că anumite persoane vor fi impresionate de soarta lor și vor dori să le adopte.

În imaginile următoare, un câine poate fi văzut cu lacrimi în ochi, chiar înainte de a fi sacrificat, deoarece aşteptase în adăpost săptămâni întregi şi nimeni nu-şi arătase interesul în a-l adopta. Această practică, chiar dacă pare extrem de crudă, vine ca o „rezolvare” a supraaglomerării din adăposturi, atunci când trece o anumită perioadă de timp și un animal de companie nu reușește să fie adoptat.

Soarta unui biet câine din adăpost
Soarta unui biet câine din adăpost

Din fericire pentru el, câinele a reușit să fie adoptat, povestea devenind o adevărată lecție de viață distribuită în mediul online.

Soarta unui biet câine din adăpostPentru diferitele asociații pentru protecția și salvarea animalelor de companie, povestea de mai sus devine o adevărată lecție de învățat și urmat, ei dorind să încurajeze adopția animalelor din adăposturi, în schimbul cumpărării lor de la diferite persoane.