Sari la conținut
Home » Inițiativă deosebită a unui grup de motocicliști pentru animalele chinuite! O nouă șansă la viață

Inițiativă deosebită a unui grup de motocicliști pentru animalele chinuite! O nouă șansă la viață

  • de

Inițiativă deosebită a unui grup de motocicliști pentru animalele chinuite! O nouă șansă la viață.

Motocicliștii își doresc să salveze un număr cât mai mare de animale!

Pentru animalele de companie din SUA devenite victimele abuzurilor stăpânilor lor, salvarea vine de la un grup de motocicliști. Totul s-a întâmplat după ce a avut loc o mobilizare extraordinară din partea grupului, care a decis să încheie mai multe parteneriate cu adăposturi pentru animale, cabinete veterinare și alte organizații pentru protecția animalelor.

„Unora le place să ne asemene cu nişte supereroi. Adevărul este că suntem super iubitori de animale şi facem tot posibilul să le protejăm. De-a lungul anilor şi după multe cazuri investigate, obstacole şi provocări depăşite, rămânem puternici şi dedicaţi misiunii noastre,” a declarat reprezentantul acestora.

Pe scurt, ei au decis să identifice cât mai multe cazuri de abuz asupra animalelor de companie, iar ulterior să intervină pentru a le salva viața. Scopul declarat este de a le găsi o nouă familie, indiferent dacă sunt câini, pisici, cai, păsări şi chiar şerpi.

Rescue Ink este o organizaţie nonprofit care luptă pentru protecţia drepturilor animalelor.

Echipa primeşte între 1.000 şi 3.000 de mesaje zilnic de la oameni din întreaga lume care le cer ajutorul, pe lângă faptul că gestionează aproximativ 250 de apeluri zi de zi.

Ei colaborează cu succes cu autoritățile locale, organizații private, pentru a putea ajuta un număr cât mai mare de animale.

Nu doar că salvează animalele abuzate, însă membrii Rescue Ink au început să ofere lecții și seminarii pentru adulți și copii, prin care încearcă să ofere un apel la conștientizare asupra drepturilor animalelor.

Inițiativă deosebită a unui grup de motocicliști