Sari la conținut
Home » Animalele de companie nedorite, „ținta” unui bărbat cu suflet mare!

Animalele de companie nedorite, „ținta” unui bărbat cu suflet mare!

Animalele de companie nedorite, „ținta” unui bărbat cu suflet mare!

Totul se petrece în Colorado, Statele Unite ale Americii!

Pentru Steve Grieg, dragostea față de animalele de companie l-a pus în situația în care a devenit o adevărată „vedetă” în mediul online și în comunitatea în care trăiește. Totul a început de mic copil, fiind crescut în casă alături de câini și pisici. Acum, după ce a reușit în viață, el și-a îndreptat atenția către animalele aflate în dificultate.

Steve a decis să se îndrepte spre adăpostul local şi să le ceară câinele „cel mai nedorit”. El a vrut să ofere acestui câine şansa de a avea o viaţă bună.

„Aşa că am adoptat un Chihuahua în vârstă de 12 ani [pe nume Eeyore] cu probleme de inimă şi l-am adus acasă. Dar acesta a fost doar începutul…”, a declarat Steve pentru The Dodo.

Acum, el are zece câini bătrâni care locuiesc în casa lui. De asemenea, a luat doi porumbei şi două raţe care aveau nevoie de o casă.

Steve mai deţine şi un iepure pe care l-a găsit rătăcind prin curtea din faţă a casei sale.

„Sunt doar animale mai înţelepte”, a spus Steve. „Ştii ce vrei de la viaţă odată ce ai ajuns la o anumită vârstă, iar aceşti câini ştiu bine acest lucru şi le este uşor să dezvolte o relaţie cu o persoană sau cu un alt animal de companie.”

Pagina lui de Instagram are acum peste 800.000 de urmăritori.

„Le fac să se simtă ca acasă. Pur şi simplu ştiu că toate animalele sunt fericite, iubite şi bine îngrijite. Ele îmi fac zilele mai frumoase”, a mai spus Steve.

Animalele de companie nedorite