Sari la conținut
Home » Soarta unor frați Saint Bernard! Voluntarii au decis să le găsească o familie

Soarta unor frați Saint Bernard! Voluntarii au decis să le găsească o familie

  • de

Soarta unor frați Saint Bernard! Voluntarii au decis să le găsească o familie.

Frații din rasa Saint Bernard vor rămâne împreună pentru toată viața lor!

Edmonton Humane Society a primit trei câini Saint Bernard pe nume Goliath, Gunther şi Gasket, extrem de prietenoși și atașați unul de celălalt. S-a constatat că fraţii împărtăşesc o legătură excepţională, căutându-se în mod constant unii pe alţii când nu erau împreună.

Când patrupezii au ajuns în adăpost, pe lângă faptul că erau puţin subponderali, erau perfect sănătoşi. Drept urmare, Edmonton Humane Society a hotărât că pur şi simplu nu există altă cale decât aceea ca cineva să fie de acord să-i adopte pe toţi trei la un loc.

„Aceşti trei giganţi blânzi au câştigat inimile personalului şi ale voluntarilor – chiar şi cu saliva lor excesivă. În timp ce statutul lor de animale de companie unite reprezintă o provocare unică pentru a le găsi o casă care să poată avea grijă de cele 159 de kilograme cât cântăresc în total, suntem încrezători că există o familie care să le ofere celor trei câini o nouă şansă”, a declarat Jamey Blair, manager la EHS.

Cu toate acestea, adăpostul a făcut tot posibilul pentru a se ţine de cuvânt. Pe scurt, după ce povestea lor a devenit virală, cererile de adopţie nu conteneau să vină din toate colţurile lumii. Au aplicat oameni care locuiesc în Canada, în S.U.A. şi chiar în Australia, astfel încât, după un timp, Edmonton Humane Society a fost nevoită să nu mai accepte noi cereri.

În cele din urmă, a fost aleasă o familie din Edmonton, adăpostul considerându-i ca fiind cea mai bună alegere în a le oferi lui Goliat, Gunther şi Gasket, casa perfectă.

Saint Bernard
Saint Bernard