Sari la conținut
Home » Adopția celui mai bun prieten al său, motiv de tristețe și refuzul mâncării! Povestea unui câine Saint-Bernard

Adopția celui mai bun prieten al său, motiv de tristețe și refuzul mâncării! Povestea unui câine Saint-Bernard

Adopția celui mai bun prieten al său, motiv de tristețe și refuzul mâncării! Povestea unui câine Saint-Bernard.

Povestea emoționantă a patrupedului loial!

Pentru Arwen, un câine Saint-Bernard de 2 ani şi jumătate, care cântăreşte peste 70 kg, viața s-a dovedit a fi extrem de complicată. Din cauza staturii sale impunătoare, orice interacțiune cu alți câini era extrem de dificilă, iar traiul de zi cu zi într-un bloc l-a pus într-o situație emoționantă.

El şi-a petrecut un an şi jumătate din viaţă într-un apartament foarte mic până când stăpânul său şi-a dat seama că nu mai poate avea grijă de el.

Când stăpânul l-a dat în grija adăpostului „Fidoamico” din Ormelle (provincia Treviso), câinele era foarte slăbit. Încă de la sosirea sa, voluntarii au observat că starea fizică a Saint Bernard-ului nu era una optimă: blana ciufulită, infecţii în spatele urechilor şi zone complet lipsite de păr.

„A trebuit să-l tundem”, povesteşte Ingrid Soranzo, proprietara adăpostului.

Arwen era foarte trist şi, din moment ce nu putea interacţiona cu ceilalţi câini, îşi petrecea zilele singur, evitând castronul cu mâncare.

Totul s-a schimbat odată cu venirea lui Jazz, un Husky cu ochi albaştri, care s-a împrietenit imediat cu adorabilul Arwen. De când cei doi câini au devenit de nedespărţit, tristeţea lui Arwen pare să fi dispărut.

Adopția celui mai bun prieten

Dar cum toate poveştile frumoase au un sfârşit, la fel s-a întâmplat şi cu Arwen, atunci când tânărul Husky a fost adoptat de o familie iubitoare. Astfel, Saint Bernard-ul şi-a pierdut cel mai bun prieten şi tovarăş de joacă.

Tot ceea ce își dorește acum este să aibă propria lui familie iubitoare, iar voluntarii adăpostului depun toate eforturile necesare pentru a duce la îndeplinire acest vis!