Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu doi căței care stau îmbrățișați! Acum, o familie se poate bucura de amândoi

Imagini emoționante cu doi căței care stau îmbrățișați! Acum, o familie se poate bucura de amândoi

Imagini emoționante cu doi căței care stau îmbrățișați! Acum, o familie se poate bucura de amândoi.

Peripețiile prin care au trecut au dus la o adevărată prietenie!

Povestea următoare îi are în centrul atenției pe Chewbacca şi CC, doi căței care au format o relație de prietenie cu totul specială!

Cei doi prieteni au locuit împreună ani de zile în casa foştilor proprietari, dar au fost abandonaţi într-un adăpost când copilul familiei a devenit alergic la câini.

„Iowa Animal Rescue League” a decis să-i ajute în găsirea unui nou cămin. Însă singura condiţie era ca aceşti patrupezi să fie adoptaţi împreună.

„Chewbacca şi micul CC se îmbrăţişează întotdeauna când ne plimbăm prin adăpost. Şi asta înseamnă, de obicei, că CC-ul stă cumva lipit în jurul lui Chewy”, au scris aceştia.

Au decis să posteze fotografii ce înfăţişau adorabilul cuplu pe pagina de Facebook a adăpostului pentru a împărtăşi tuturor cât de drăguţi sunt aceşti câini împreună.

„Adoră plimbările în aer liber şi sunt foarte cuminţi. Au trăit alături de pisici şi alţi câini şi ar fi o potrivire minunată pentru o casă liniştită. Ce pereche perfectă alături de care să vă petreceţi viaţa!”

Le place să se plimbe şi să se joace împreună. De fapt, le place să facă totul împreună.

Ultimul şi cel mai important lucru pe care aveau nevoie să-l facă împreună a fost momentul adopţiei. Şi cu ajutorul celor de la „The Animal Rescue League” din Iowa, exact aşa s-a întâmplat. Cei doi câini şi-au găsit un cămin permanent în casa lui Amber Wiley.

Noul lor proprietar nu numai că va avea grijă de ei pentru tot restul vieţii, dar îi va trata cu multă dragoste şi se va asigura că nu le lipseşte nimic.

Imagini emoționante cu doi căței